Головна Новини З своїм алкоголем на “Файне місто” – зась

З своїм алкоголем на “Файне місто” – зась

Файні Люди, в зв’язку з численними скаргами та запитаннями, хочемо наголосити на тому, що на територію фестивалю Файне Місто ЗАБОРОНЕНО проносити будь-яку алкогольну продукцію у будь-якій тарі. Ми неодноразово наголошували на тому, що перед тим, як відвідати фестиваль, необхідно ознайомитися з розділом «питання-відповіді» на нашому сайті, де в одному з пунктів чітко про це написано,  нагадують організатори фестивалю.

Таке рішення було прийняте організаторами з кількох причин:
* заборона пронесення алкоголю на фестиваль — абсолютно нормальна практика для європейських фестивалів, та фестивалів, які розвиваються.
* минулого року під час фестивалю було чимало отруєнь та алкогольних інтоксикацій через неправильне зберігання напоїв, неякісну продукцію та, зрештою, передозування.
Це стало однією із найвагоміших причин прийнятого нами рішення. Для того, аби запобігти цьому, ми вирішили заборонити проносити алкоголь на фестиваль, проте продавати його на території та бути впевненими в його якості. Тим паче, ми домовилися із нашими партнерами про найбільш лояльні ціни на продукцію.