Головна Новини З Польщі тернополяни привезли кубок міського голови

З Польщі тернополяни привезли кубок міського голови

Протягом 3 – 6 лютого відбулися футбольні змагання за кубок міського голови міста Плонськ (Польща), в яких взяли участь 17 команд з України, Польщі, Білорусії, Хорватії та Литви. Тернопільщину вже другий рік поспіль представляла команда «Агропродсервіс – ветеран», яка за результатами всіх етапів змагань виборола першість в даному чемпіонаті, повідомляє сайт компанії (http://agroprodservice.com.ua/2017/02/08/futbolna-komanda-agroprodservis-veteran-zdobula-kubok-miskogo-golovy-polskogo-mista-plonsk/).

Під час першого етапу змагань усі команди були розділені на 4 підгрупи, в яких ігри проходили по коловій системі. У своїй підгрупі команда «Агропродсервіс-ветеран», вигравши всі три матчі, зайняла 1 місце.

В наступному етапі змагань, до якого потрапили 8 команд, «Агропродсервіс-ветеран» знову зайняла 1 місце, вигравши три матчі. Таким чином наша команда потрапила до півфіналу, в якому перемогла команду «PRZASNYSZ» (Польща) з рахунком 3:1 і вийшла до фіналу.

У фінальній грі наші хлопці обіграли команду «MLAWA» (Польща) з рахунком 2:0 та завоювали кубок міського голови міста Плонськ. Наші гравці були нагороджені грамотами та цінними подарунками від організаторів турніру.

Кращим гравцем турніру судді визнали гравця команди «Агропродсервіс-ветеран» Бадло Ігоря, а Матлака Івана – кращим воротарем.

Команда «Агропродсервіс-ветеран» висловлює щиру подяку Генеральному директору компанії «Агрпродсервіс» Івану Чайківському та директору ПАП «Агропродсервіс» Андрію Барану за постійну фінансову та організаційну підтримку команди.

«Ми вдячні за постійну підтримку компанії «Агропродсервіс» та Тернопільській обласній організації Аграрної партії України. Дуже раді, що в нас існує соціально – відповідальний бізнес, якому не байдужий розвиток спорту», – говорить капітан команди «Агропродсервіс-ветеран» Микола Салик.

Склад команди «Агропродсервіс-ветеран»: Салик М. (капітан команди), Коломієць В., Федорів М., Горенчук О., Стахів О., Гвіанідзе А., Бадло І., Бадло П., Матлак І., Папіровський В., тренер команди: Вересюк В. Я.