Головна Новини З нагоди Дня міста Тернопіль Степан Барна відзначив кращих тернополян (фото)

З нагоди Дня міста Тернопіль Степан Барна відзначив кращих тернополян (фото)

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна та голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук з нагоди 26-ої річниці з Дня Незалежності України та з нагоди 477-ої річниці Дня міста Тернопіль відзначили грамотами та медалями кращих тернополян. Почесну грамоту від Кабінету Міністрів України отримав також міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Дорогі тернополяни, жителі цього прекрасного міста, міста патріотів, міста культури, міста духовності, мені приємно вітати ті великі здобутки, котрі ми разом зробили за останні роки. Особливо приємно відзначити наш спільний внесок у відродження української армії. Незважаючи на те, що на Сході війна ми сьогодні демонструємо свою єдність, взаємопідтримку і кроки в напрямі відновлення українського війська. Ми все зробили для того, щоб сьогодні в нас була 44-та бригада. Робимо також все для того, щоб у нас були бойові кораблі «Почаїв» і «Борщів». Мені приємно, що цей рік буде надзвичайно багатий на різноманітні проекти, котрі ми будемо реалізовувати спільно з вами, з громадою і містом Тернопіль. Пріоритетом цього року буде будівництво «Водної арени Тернопіль». Сподіваюся, що ті спортивні надбання, котрі в нас будуть, будуть примножувати наші спортивні здобутки. Вірю в те, що спільними зусиллями ми зробимо ще багато добрих справ. Адже з містом Тернопіль маємо змінювати обличчя Тернопільської області і всієї України», – звернувся під час вітального слова до тернополян очільник області Степан Барна.

Після того голова Тернопільської ОДА спільно з головою обласної ради вручили грамоти та відзнаки жителям міста, які працюють заради його розвитку та процвітання.

Так, Указом Президента України про відзначення державними нагородами України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток української держави, справу консолідації українського суспільства, багаторічну сумлінну працю присвоєно почесне звання «Заслужений винахідник України» Володимиру Володимировичу Кочану, професорові кафедри Тернопільського національного економічного університету.

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку місцевого самоврядування, високі професійні досягнення та сумлінну працю почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено Сергія Віталійовича Надала, Тернопільського міського голову.

Розпорядженням голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни з нагоди відзначення Дня міста Тернопіль за відмінне виконання службових обов’язків, самовідданість, професіоналізм та бездоганну військову дисципліну грамотами та медалями «За службу Україні» нагороджено військовослужбовця, старшого лейтенанта Максима Володимировича Кравчака та військовослужбовця, старшого сержанта Петра Богдановича Юрчака.