Головна Новини Зрадник: співак з Тернопільщини покинув свою третю дружину заради 25-річної концертної директорки

Зрадник: співак з Тернопільщини покинув свою третю дружину заради 25-річної концертної директорки

Співак з Тернопільщини Віктор Павлік, який зібрався у політику, приголомшив змінами в особистому житті.

Так, 53-річний Віктор розлучився з дружиною Ларисою та перебуває вже три з половиною роки у стосунках з 25-річною Катериною Репяховою. Пара не афішувала стосунки, аби не робити боляче ексдружині та сину Павліка, який бореться з раком.

“Ми не даємо інтерв’ю на цю тему. Вона для нас все ще дуже особиста. З Ларисою ми розлучилися і зберегли дружні стосунки, я завжди буду вдячний їй за все, буду підтримувати і робити для них з сином все, що в моїх силах. Так життя склалося, що ми зустрілися з Катею і щиро покохали одне одного. Ми хочемо, щоб всі були щасливі”, – прокоментував Віктор Павлік “Фактам”.

А от молода обраниця Павліка часто у своєму Intsagram постить фото з ним. На світлинах вони обіймаються, цілуються та мають щасливий вигляд. Дівчина відсвяткувала день народження у червні разом з Віктором та своєю мамою.

Пара часто подорожує. А невдовзі, схоже, збирається одружитися. На сторінці Катерини у фотоблогу сказано, що вона заручена. Зауважимо, що дівчина є концертною директоркою Павліка.

Нагадаємо, що це четверта обраниця співака:

сімейне життя Віктор почав рано – з першою дружиною розписався у 18 років, а 22 квітня, у день народження Леніна, на світ з’явився син Сашко. Через місяць хлопець пішов до армії. Розлука на два роки дала про себе знати. Розлучилися подружжя без скандалів.

Друга дружина Світлана народила артистові дочку Христину. Проте шлюб теж довго не протримався.

Третя дружина Лора танцювала в ансамблі “Надзбручанка” при тернопільській філармонії, а Віктор працював там же у гурті “Анна-Марія”. У них почався роман.

Схоже, що зради для Віктора справа звична, адже, як стає зрозуміло, зраджував він усім своїм жінкам. Притаманні йому і політичні зради – адже вихідець з Тернопільщини агітував за “Партію Регіонів”, за що потім вибачався.