Головна Новини Злодії знайшли ключі і забрали всю пенсію в банках

Злодії знайшли ключі і забрали всю пенсію в банках

викрадення

Усі пенсійні заощадження втратила 78-річна мешканка з села Мшанець, що наТеребовлянщині. Жінка вранці,10 серпня, подалася до сусідки, а ключі від помешкання залишила у схованці біля дверей. Таким ненадійним сховком і поспішили скористатися  злодії.

 

Через вікно сусідського будинку потерпіла помітила трійко незнайомих жінок, котрі покидали обійстя. Жінка одразу рушила до домівки. Зайшовши до хати, одразу зрозуміли, що там побували непрохані гості. Зі столу у спальні зникли тисяча гривень, а з банки, захованої у шафі на кухні ще дві тисячі. Потерпіла розповіла про біду родичам а ті звернулися за допомогою до правоохоронців. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження, зловмисників розшукують.

 

Правоохоронці застерігають краян: не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях, надійно замикайте двері. Та найголовніше  – не довіряйте незнайомцям! Остерігайтесь чужинців, що стукають у двері під приводом продати чи купити товар, не вірте у  слова про страшні родинні пороби та не приставайте на пропозиції зняти закляття, а особливо на готівці чи золоті! Спроваджуйте якнайшвидше таких непроханих осіб подалі від помешкання, а про підозрілих краще одразу повідомити правоохоронцям. Проявляйте пильність та будьте розсудливими!