Головна Новини За три місяці заробітчани переказали 8 мільйонів євро до України

За три місяці заробітчани переказали 8 мільйонів євро до України

Українські мігранти в Європі здійснили більше 45 000 транзакцій додому на суму понад 8 мільйонів євро

Згідно з даними онлайн сервісу TransferGo, у першому кварталі 2018 року українцями з країн Європи було перераховано додому понад 8 мільйонів євро, а в першому кварталі минулого року цей показник становив лише 300 тисяч.

При цьому, українці при грошових переказах все більш активно користуються смартфонами. За даними TransferGo, на сьогоднішній день вже 35% усіх транзакцій в Україну здійснюється через мобільний додаток; в той час, як минулого року цей показник становив лише 9%.

«Ми відзначаємо, що при переказі грошей в Україну все більше мігрантів віддає перевагу швидким, зручним і доступним онлайн сервісам, аніж традиційним банкам», – коментує Магнус Олбі, Директор з маркетингу TransferGo. «Кількість наших користувачів стрімко зростає. Так, наприклад, на початку минулого року лише 280 українців користувалося послугами TransferGo, а зараз цей показник збільшився в десятки разів і становить 15 тисяч».

Більш того, за даними TransferGo, кожного дня ​​істотно зростає кількість транзакцій в Україну. Тільки в першому кварталі поточного року українські мігранти за допомогою сервісу здійснили понад 45 000 транзакцій, в той час, як в минулому році – лише 1 200.

Нагадуємо, що TransferGo – це міжнародний онлайн сервіс, який пропонує дешеві, швидкі та безпечні грошові перекази в 47 країнах світу. На сьогоднішній день сервіс налічує більше 350 тисяч користувачів, які здійснили понад 1,5 мільйона транзакцій по всьому світу.