Головна Новини За підтримки “Креатор-Буду” в Тернополі провели світові змагання з водно-моторного спорту

За підтримки “Креатор-Буду” в Тернополі провели світові змагання з водно-моторного спорту

Понад півсотні команд з 13 країн світу побували в Тернополі на Чемпіонаті Світу та Європи з водно-моторного спорту. Вже традиційно майданчиком для змагань стало плесо Тернопільського ставу. Спортсмени змагалися за звання кращих у етапі Чемпіонату світу у класі F500, у Чемпіонаті Європи у класах F250 та F125 та за Кубок Європи від мера Тернополя у класі S550.

Змагання проводились на високому рівні, іноземні гості висловлюють свою подяку та захват. Змагання, які стали подією світового масштабу, вже традиційно проводяться у нашому місті. Однак для Тернополя такі заходи означають, окрім іншого, і значні витрати. На допомогу приходять соціально відповідальні підприємці. Генеральним партнером усіх заходів до Дня міста стала компанія «Креатор-Буд», що працює під керівництвом Ігоря Гуди. Підприємець вже неодноразово підтримував різноманітні ініціативи та допомагав фінансово.

Захоплення містом та організацією висловив також переможець змагань у класі F500 італієць Джузеппе Россі.

— Я дуже радий бути тут, оскільки це дивовижне місце та вода для змагань – ідеальна. Організація у вас на чудовому рівні, — каже Джузеппе Россі. — У Тернополі я вже другий раз і планую повернутися сюди наступного року

Очільник Тернополя Сергій Надал подякував Міжнародній та Національній федерацій водно-моторного спорту, організаторам та спонсорам, які подарували Тернополю це спортивне свято.

Генеральний директор компанії «Креатор-Буд», підприємець та меценат Ігор Гуда й сам колись займався спортом професійно, зараз продовжує це робити на любительському рівні, залишаючись капітаном команди «Ветеран. Креатор-Буд». Він знає, як важливо пропагувати спорт та здоровий спосіб життя.

— Важливо, щоб і молоде покоління, і старші люди розуміли, що спорт — це важливо, це престижно, це правильно. Прививаючи дітям любов до спорту, ми тим самим вкладаємо у їхнє здоров’я та щасливе майбутнє. Важливо проводити спортивні заходи у Тернополі, а надто, коли йдеться про змагання такого рівня. Це і популяризація спорту, і популяризація Тернополя на світовому рівні. Наше місто має чудову окрасу — став, він манить туристів з цілої України, з-за кордону, а завдяки заходам такого рівня про наше місто дізнаються більше людей з цілого світу, — зазначає Ігор Гуда.

Ігор Гуда додає, що вдячний долі за можливість підтримувати рідне місто. Будівельна компанія «Креатор-Буд» відома підтримкою соціальних заходів. З ініціативи Ігоря Гуди відбувались акції на підтримку малозабезпечених, меценат допомагав спортивним школам, онкологічному диспансеру. Силами компанії «Креатор-Буд» облаштовувалась площа Героїв Євромайдану, пам’ятник Незалежності, окрім цього, компанія будує житло для АТОвців, адже з ініціативи Ігоря Гуди для ветеранів виділили квартири у новобудовах компанії.