Головна Новини За ПТН-ПНХ замість номерів штрафуватимуть ДАІвці

За ПТН-ПНХ замість номерів штрафуватимуть ДАІвці

12З четвертого травня патрулі і працівники державтоінспекції на Тернопільщині, як і по усій Україні, контролюватимуть автомобілі із наліпками будь-якого змісту. В тому числі і ультрапатріотичного характеру.

Нагадаємо, у Києві, в ніч з третього на четверте травня зловмисники, які приїхали на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, розстріляли правоохоронців.

Керівництво Тернопільського обласного управління міліції закликає водіїв та власників автотранспорту змінити усі свої наліпки на офіційні номери. Працівники ДАІ жорстко контролюватимуть ситуацію на дорогах та зупинятимуть усі автівки, які їздитимуть на недержавних номерних знаках.

Порушники відповідатимуть перед законом відповідно до статті 121 частини 6 КУпАП – керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим.

Штраф за таке порушення від 170 до 255 гривень.