Головна Новини За прозорими стінами видно, як для тернополян нарізають свіже м’ясо та ліплять...

За прозорими стінами видно, як для тернополян нарізають свіже м’ясо та ліплять напівфабрикати (фото)

В селі Острів під Тернополем офіційно відкрито фірмовий гуртово-роздрібний магазин Тернопільського м’ясокомбінату “Студія м’яса”.

Чи не вперше для такого типу магазинів, відкриття тривало 3 дні: 9, 10 та 11 грудня  до магазину курсувалиь спеціальні автобуси із зупинки «Кемпінг» о 13 та 15 годині.

Для зручності відвідувачів упродовж цього періоду в магазині відбувалися цікаві акції та було підготовано спеціальні дегустаційні нарізки.

У магазині покупців очікує великий вибір м’ясних виробів та свіжого м’яса. У якості продукції можна переконатися на власні очі. За процесом обвалювання м’яса можна спостерігати безпосередньо в магазині. За іншою стіною видно, як майстрині ліплять напівфабрикати.

За словами директора мережі магазинів від Тернопільського м’ясокомбінату Віктора Ратушняка, вся представлена на вітринах м’ясна продукція – власного виробництва.

“В компанії «Агропродсервіс», якій належить м’ясокомбінат, повністю закритий цикл виробництва: від вирощування до власної торгової мережі, як роздрібної, так і гуртової. – роз’яснює Віктор Ратушняк. – Відповідно, в нас є можливість продавати якісну продукцію за доступними цінами”.

Працюватиме магазин щодня з 8.30 до 19 години.

За матеріалами сайту компанії “Агропродсервіс”