Головна Новини За порятунок внука пенсіонерка віддала шахраям 15 тисяч гривень

За порятунок внука пенсіонерка віддала шахраям 15 тисяч гривень

бабуся
Думала, що рятує внука від проблем з законом, а натомість втрапила у шахрайську пастку 67-річна жителька Тернопільського району. Телефонним аферистам жінка віддала  15 тисяч гривень.
Зі слів потерпілої, близько шостої ранку до неї зателефонували нібито з поліції. Незнайомець повідомив, що внук пенсіонерки вчинив ДТП і йому загрожує в’язниця. Відтак сказав, що питання можна вирішити і передав слухавку іншому чоловікові, який представився слідчим. Останній пообіцяв залагодити справу та відпустити родича жінки, якщо вона заплатить. Зловмисники не давали своїй жертві оговтатися і сказали, що гроші потрібно передати до початку робочого дня. В результаті пенсіонерка віддала зловмисникам 15 тисяч гривень.
Правоохоронці вживають заходів щодо розкриття злочину та застерігають жителів області не довіряти незнайомцям, які телефонують і розповідають подібні історії. Не поспішайте виконувати умови аферистів, тим паче, коли йдеться про гроші. Обов’язково перевірте інформацію, зв’яжіться з людиною, котра нібито втрапила у біду, безпосередньо або через друзів і знайомих.