Головна Новини За одну ніч у Тернополі патрульні затримали двох наркоманів

За одну ніч у Тернополі патрульні затримали двох наркоманів

Близько 22:10 години на перехресті вулиць Оболоня-Шептицього охоронці порядку помітили підозрілого громадянина, який викурював цигарки в громадському місці. Поліціянти підійшли до нього, щоб припинити правопорушення. Згідно з ст. 34 ЗУ «Про Нацполіцію» вони провели поверхневу перевірку і виявили згорток газети, де знаходилась подрібнена речовина зеленого кольору з характерним запахом, схожим на марихуану.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Речовину вилучили для експертизи. Окрім того, патрульні винесли на громадянина адмінпостанову за ст. 175-1 КУпАП (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях).

А близько 3-ї години ранку на вулиці Перля вони зупинили 31-річного громадянина, який переходив вулицю у невстановленому місці. Розмовляючи з патрульними, він нервував і хотів якнайшвидше піти. Це здалось інспекторам підозрілим. Вони попросили його показати вміст кишень. З лівої чоловік витяг згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну, та викинув її на землю. Охоронці порядку одразу викликали слідчих, для з’ясування усіх обставин.