Головна Новини За один згорток наркоділок брав від ста п’ятдесяти до двохсот гривень

За один згорток наркоділок брав від ста п’ятдесяти до двохсот гривень

narkotykyЗа підозрою у зберіганні та реалізації наркотичних речовин оперативники відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції затримали 25-річного жителя Тернополя. Молодик продавав марихуану мешканцям міста. 

Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Володимир Строїч, тернополянинналагодив схему незаконної торгівлі. Клієнтів не бракувало. Покупці замовляли наркотики по телефону і товар доставляли у домовлене місце. За один згорток наркоділок брав від ста п’ятдесяти до двохсот гривень.

Продовжувати бізнес тернополянину завадили правоохоронці. Під час чергового збуту марихуани міліціонери затримали наркоділка. У ході особистого огляду оперативники вилучили у зловмисника згорток із забороненою подрібненою наркосировиною та вилучену за продаж готівку.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК України. Проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 307 ч. 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотовару.