Головна Новини За місяць сотні жителів області заплатили штраф за те, що не одівали...

За місяць сотні жителів області заплатили штраф за те, що не одівали маски

карантин

Правоохоронці щоденно перевіряють заклади торгівлі, дозвілля, кафе, підприємств, що надають послуги з пасажирських перевезень щодо дотримання карантинних обмежень.

 З початку місяця правоохоронці склали 214 протоколів  за ст.44-3 КУпАП– порушення правил щодо карантину людей. Серед основних порушень: неприпинення роботи закладів громадського харчування в зазначений час, перевезення пасажирів в кількості більше, ніж кількість місць для сидіння, недотримання власниками магазинів карантинних обмежень. 

Поліцейські також стежать за тим, аби громадяни перебували в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті в респіраторах або захисних масках. З початку грудня виявили 2016 осіб, які нехтували засобами індивідуального захисту. На порушників накладено  штраф від 170 до 255 гривень.

 Перевірки триватимуть надалі. Попереду новорічно-різдвяні свята, поліцейські  звертаються до краян не забувати про протиепідемічні правила, у громадських місцях і транспорті використовувати засоби індивідуального захисту та уникати скупчення людей.