Головна Новини За минулий рік тернополяни придбали майже 900 нових легковиків на суму понад...

За минулий рік тернополяни придбали майже 900 нових легковиків на суму понад 23 мільйони доларів

З початку цього року в Тернополі та області зареєстрували більше 250-и нових авто, а сума покупок становила 8 мільйонів доларів.

Сума покупок у регіоні становить 8 мільйонів доларів США без врахування вартості додаткового обладнання. Більше половини автомобілів, які купували тернополяни, входить у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів США. Ще 20% автомобілів коштували більше 35 тисяч доларів. Середня ціна у регіоні у першому кварталі 2018 року перевищила 30 тисяч доларів США.

Як повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua, найчастіше тернополяни купували автомобілі марки Volkswagen. У регіоні зареєстрували майже 50 машин цього бренду на суму 1,5 мільйона доларів. Також часто купували Toyota і Renault. Якщо розглядати серед моделей, то лідером продажів став Volkswagen Golf.

Загалом, у першому кварталі 2018 року українці купили 19 тисяч нових автомобілів на суму понад півмільярда доларів США. Близько половини суми покупок припало на столицю. Там на 7 тисяч автомобілів витратили понад чверть мільярда мільйонів доларів. Найменше ж купували нових автомобілів у Чернівцях. Буковинці на 150 автомобілів витратили 4 мільйони доларів без врахування вартості додаткового обладнання.

Нагадаємо, упродовж минулого року в Тернополі та області зареєстрували майже 900 нових легковиків на суму понад 23 мільйони доларів США. Найпопулярнішою маркою у 2017 році була Toyota. На 162 авто цього бренду витратили понад 5 мільйонів доларів