Головна Новини За кінотеатр який став базаром досі йдуть суди

За кінотеатр який став базаром досі йдуть суди

Вищий господарський суд України задовольнив касаційну скаргу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області та скасував рішення судів першої та апеляційної інстанцій, якими вносилися зміни до Договору купівлі-продажу об’єкта комунальної власності – будівлі недіючого кінотеатру «Мир» з майном, що знаходиться за адресою вул. Шевченка, 19 м. Чортків, укладеного 08.10.2007, після встановлення факту невиконання покупцем – ТзОВ «ТРК «СІТІ ЦЕНТР» умов Договору.

Невиконання покупцем зобов’язань щодо проведення реконструкції будівлі та переоснащення кінотеатру на новітні технології кінопоказу фільмів, введення в дію кінотеатру, утримання об’єкта приватизації та прилеглої території в належному санітарно-технічному стані стало підставою звернення регіонального відділення до господарського суду з позовом до ТзОВ «ТРК «СІТІ ЦЕНТР» про розірвання Договору.

Проте, розгляд справи про розірвання Договору рішенням господарського суду Тернопільської області було зупинено до вирішення пов’язаної з нею справи за позовом ТзОВ «ТРК «СІТІ ЦЕНТР» до Регіонального відділення про внесення змін до Договору купівлі-продажу.

Справу про внесення змін до Договору купівлі-продажу передано на новий розгляд до господарського суду Тернопільської області.

Нагадаємо, що власникм кінотеатру є Ударівець Олег Ваврик. А суди по кінотеатру тривають з 2015 року.