Головна Новини За добу трапилось три ДТП за участі скутеристів, одна закінчилась летально (Фото)

За добу трапилось три ДТП за участі скутеристів, одна закінчилась летально (Фото)

Лише за одну добу на дорогах Тернопільщини в аварії потрапили три скутериста. В результаті – одна кермувальниця загинула, двоє інших отримали травми.

Дорожньо-транспортна пригода завершилася летально для мешканки села Старий Почаїв, 1998 року народження. Аварія трапилася 1 липня близько 00:50.

Дівчина керувала скутером Suzuki Lets 2. Рухаючись дорогою в напрямку Кременця вона зіткнулася із відчиненою дверкою автомобіля Volkswagen Passat. Автівка стояла припаркована на узбіччі проїжджої частини дороги. В результаті удару потерпіла отримала тілесні ушкодження. Дорогою до лікарні дівчина померла.

Майже через годину години, о 1:40 ночі в селі Волиця Бережанського району перекинувся мотоцикл. Слідчо-оперативна група встановила, що двоколісником марки ІЖ-ПЛАНЕТА-5 керував шістнадцятирічний юнак. Разом з ним на транспортному засобі був і пасажир, 1999 року народження. Хлопець не впорався з керуванням, в’їхав в огорожу приватного господарства та перекинувся.

До травматологічного відділення госпіталізували обидвох жителів району. У них медики констатували забої, струс, а в пасажира ще й закритий перелом стегна.

Ще одну автопригоду вночі 1 липня о 3:42 зареєстрували правоохоронці. В селі Раславка Кременецького району не розминулися мопед МУСТАНГ МТ 110 та скутер Honda Dio.

Як стало відомо, скутер стояв припаркований на узбіччі і на ньому знаходилася місцева мешканка, коли в неї врізався інший двоколісний транспортний засіб, яким керував сімнадцятирічний хлопець. Жінці надали меддопомогу та відпустили. Інший водій травм не отримав.

Усі автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 ККУ. В учасників ДТП взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.