Головна Новини Зачинщиком бійки у Тернополі є сам постраждалий

Зачинщиком бійки у Тернополі є сам постраждалий

За інформацією «Репортеру», винуватцем конфлікту у готелі «Глобус», внаслідок якого був жорстоко побитий АТОвець Олександр Починок, розпочався з вини постраждалого. Про це, як повідомили «Репортеру» власні джерела, свідчать записи відеокамер, встановлені у готелі. Судячи з відео, яке наразі перебуває у власників «Глобуса» та правоохоронців, Олександр Починок першим спровокував конфлікт із незнайомцями, всіляко ображаючи їх, а потім зробив ще й кілька пострілів зі зброї, яку мав при собі.

 

Поки викривальні плівки із записом знаходяться у правоохоронців і чекають на оприлюднення, підтверджувальна інформація надходить від очевидців. Зокрема, на сайті www.0352.ua коментують, що ті хлопці, яких ЗМІ вже охрестили «тітушками» та «представниками Оплоту» заспокоювали колишнього призера чемпіонату Європи з біатлону Олександра Починка, який, перебуваючи у нетверезому стані на дні народження свого кума, першим витягнув зброю. «Насправді, якщо вірити очевидцям, все було навпаки. Саме ті “тітушки” і заспокоїли ту свиню, яка позорить ЗСУ. Саме він і був причиною сутички, оскільки нецензурно лаявся і перший витягнув зброю», – йдеться в одному з коментарів (орфографію та пунктуацію збережено). Це анонімно підтверджують і налякані працівники готелю.

До речі, це не перша гучна бійка за участі Починка. У 2011 році біатлоніст зробив зауваження тернопільським «мажорам», які швидко ганяли по центру міста на дорогій машині, та зазнав ударів у відповідь. Як і у цьому випадку, тоді ситуація теж була неоднозначна. Батько одного з хлопців так прокоментував інцидент: «Так, мій син Максим був на місці конфлікту. Він у мене спортсмен – боксер, зараз виїхав за кордон. Не все так просто, як здається. Можливо, скандал роздутий. Я знаю лише, що син захищав правду. А ці заслужені спортсмени думають, що їм все можна!».

Відкритим залишається питання, чи випадковою була бійка або пан Починок навмисне спровокував інцидент задля іншої мети, адже молодиків одразу ж прив’язали до агрогіганта «Мрії», де харківська фірма виконує охоронні функції. Тим часом головний поліцейський краю Олександр Богомол вже спростував інформацію про те, що приїжджі є членами «Оплоту», всі вони офіційно представляють харківську юридичну компанію «Легіон».

 

Нагадаємо, вихідними інтернет-ресурс «Тернополяни» поширив інформацію, що 22 квітня у готельному комплексі «Глобус» начебто представники харківського «Оплоту» жорстко побили бійця АТО Олександра Починка.