Головна Новини Захоплена рейдерами техніка Мрії заарештована судом

Захоплена рейдерами техніка Мрії заарештована судом

Мрія

Агрохолдинг Мрія заявляє про неможливість відчуження сільгосптехніки, захопленої екс-співробітниками компанії при минулому менеджменті на території Хоростківського автотранспортного підприємства холдингу. Про це повідомляє прес-служба компанії з посиланням на слова директора з юридичних питань Мрії Сергія Ігнатовського, повідомляє Ліга Бізнес

“Ще в жовтні 2014 року, на вимогу кредиторів, які фінансували покупку цієї техніки, на неї було накладено арешт. Вся ця техніка знаходиться в заставі як забезпечення по кредитах. Незрозуміло, яким чином техніка, яка перебуває під арештом з жовтня 2014 року, була продана влітку 2015 адресу компанії Профіт контроль. Арешт передбачає заборону на будь-яке відчуження майна, в тому числі – продаж, тому продаж цієї техніки – незаконна і заперечується нами в суді “, – говорить Ігнатовський.

За його словами, зараз доступу на підприємство у співробітників холдингу як і раніше немає. “На жаль, ситуація без змін. Уже тиждень у співробітників Мрії немає доступу на об’єкт, і ми не знаємо, що там відбувається. Для спостереження за АТП і попередження провокацій з боку рейдерів ми встановили веб-камеру, онлайн-трансляція з якою знаходиться в відкритому доступі на сайті http://stop-raider.te.ua/ “, – говорить юрист.

При цьому, додає Ігнатовський, правоохоронці Гусятинського району (Гусятинський район Тернопільської обл. – Рідний район колишнього власника Мрії Івана Гути – Ред.) Не приховують відкриту підтримку другої сторони. “Всі заяви, подані нами в райвідділ, до сих пір не розглянуті, зате проводяться активні слідчі дії за заявою Профіт контроль. Ми продублювали всі документи в обласне управління, їх реакція на те, що відбувається – нейтральна, і наші заяви запущені в роботу відповідно до законодавства “, – говорить він.

Нагадаємо, 1 липня агрохолдинг Мрія заявив про захоплення автотранспортного підприємства в Тернопільській області групою осіб, серед яких є співробітники колишніх акціонерів компанії сім’ї Гут. За даними компанії, в 9-00 ранку близько 30 чоловіків, з застосуванням сили проникли на територію діючого автотранспортного підприємства Мрії, розташованого в Хоросткові Гусятинського району Тернопільської області та перешкоджали доступу співробітників агрохолдингу на об’єкт.

До вечора особи, незаконно проникли на АТП, забарикадувалися на його території і відмовлялися її покинути. Потрапити на територію АТП співробітники Мрії не можуть досі.