Головна Новини Затриманого за жадібність Андрія Козака будуть утримувати під вартою

Затриманого за жадібність Андрія Козака будуть утримувати під вартою

PM207image004На Тернопільщині керівника комунального підприємства, який отримав 30 тис. грн. хабара, взято під варту. 

Нагадаємо, що затриманий посадовець Андрій Козак є депутатом Тернопільськоі обласноі ради від ВО Свобода та керівником КП Архбудсервіс.
Прокуратура Тернопільської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно керівника одного з комунальних підприємств Тернопільської обласної ради, який одночасно є депутатом обласної ради, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).
Встановлено, що посадовець отримав від місцевого підприємця неправомірну вигоду в сумі 30 тис. грн. за безперешкодне здійсненні ним господарської діяльності та сприяння у подальшому виконанню робіт, які фінансувалися з бюджету.
За клопотанням прокуратури області суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та одночасно визначив заставу в розмірі 200 тис. грн.
Досудове розслідування триває. На даний час виконуються слідчі дії з метою повного дослідження всіх обставин кримінального провадження та встановлення інших осіб, причетних до вчинення цього злочину. Вирішується питання щодо відсторонення посадовця від займаної посади.