Головна Новини Затриманим хабарником Козаком давно цікавились прокурори – активіст

Затриманим хабарником Козаком давно цікавились прокурори – активіст

b1-img_4943ГО “Тернопільські підсумки” на чолі з Тарасом Біланом давно тримають на контролі справи які веде в Тернополі нещодавно затриманий за хабар 30 тисяч гривень Андрій Козак. За даними громадських активістів саме Козак доводив до банкрутства комунальне підприємство Міськшляхрембуд в угоду кишеньковій фірмі Владислава Стемковського. Справу вдалося «спустити на тормозах» завдяки прокурору Гулкевичу – стверджує Тарас Білан.

“На одному з інтернет ресурсів (прочитав статтю, суть якої зводилась до того, що пан Андрій Козак все життя був чистою,  кристально чистою, людиною…Не крав майна громади… І якому нечесні на руку люди «насильно дали хабар»

Судячи з цієї статті , в п’ятницю,  31.07.2015р. , підприємець , без запрошення прийшов на прийом до Андрія Козака.  Запхав останньому пальці в двері, і під тортурами змусив взяти мічені гроші за сприяння в отриманні підряду))). При цьому Пан Андрій волав на весь поверх , відмовлявся від хабаря,   та кликав свідків,  щоб випровадити підприємця з кабінету))). Це версія автора статті.

А насправді: на  оперативному відео видно, що яничар у вишиванці, він же Пан Андрій Козак,  чекав підприємця (попередньо домовились про зустріч). Розмова була дружня, хабар взяв з задоволенням,  та поклав його в…

Після того, як відбулось затримання, виходить стаття про яку я згадував вище з вихвалянням Злодія. Зокрема згадується про ефективне керівництво паном Андрієм Козаком комунальним підприємством МШЕД .

Так от що ТОГО «Тернопільскі підсумки» з цього приводу повідомляють: КП «МШЕД», за вказівкою міського голови Надала С.В.,  була доведена до банкрутства штучним шляхом. Очолював цей процес – наш чесний та не беручий хабарі -Андрій Козак . Причини чому це було зроблено:

  1. Територія підприємства повинна іти під забудову (3,5га). За гроші…

2.Прибирання вулиць передається приватній фірмі (ТзОВ «Тернопількомуналсервіс», м.Луцьк.).За гроші… (В Тернополі прибиральники перевелись, що ми аж з Луцька фірму запрошуємо).

  1. Техніка обладнання, станки розпордуються. За гроші…

Ефективний менеджмент  під керівництвом  Козака Андрія:

  1. ТзОВ «Тернопількомуналсервіс», м.Луцьк було розміщено на території комунального підприємства МШЕД. За оренду, за воду, світло, використання обладнання, – приватна фірма з Луцька  3 роки не платила. Гроші йшли чесному і порядному…
  2. Пісок , для посипання вулиць, по документах закуплявся в Хмельницькій області, насправді брався біля Тернополя. Гроші йшли чесному і порядному…
  3. Сміття по документах вивозилось, а насправді складувалось на території. Гроші йшли чесному і порядному…
  4. Більше того, в «рвінні» чесно працювати пан Андрій викопав і продав навіть туї, що росли перед центральним входом. А площадку під ними передав забудівнику під автостоянку. Гроші йшли чесному і порядному…
  5. І кришував цю всю братію прокурор області пан Гулкевич. Взяв касу і закрив усі провадження. (Завтра іду до нового прокурора, щоб посадив старого прокурора. Пане Гулкевич , Ви ще маєте пару днів, щоб втікти за кордон).

Не буду забирати Вашу увагу багатьма іншими фактами. Їх багато про чесного та непідкупного члена ОЗГ Надала – Андрія Козака .  Це ж як треба любити рідне місто, щоб викопати туї , продати їх та зробити парковку”.

Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки»    Тарас Білан