Головна Новини Заробітчанин повернувся з Польщі і погарбував односельця з Теребовлянщини

Заробітчанин повернувся з Польщі і погарбував односельця з Теребовлянщини

Зловмисник, уникаючи досудового розслідування за вчинення крадіжки, тривалий час переховувався. За інформацією правоохоронців – у сусідній Польщі. Проте, повернувшись, встиг знову відзначитися – поцупив три тисячі гривень в односельця. 

До співробітників Теребовлянського відділу поліції із заявою звернувся житель села Нова Могильниця.

Зі слів чоловіка, до його помешкання через вікно проникла невідома особа і викрала три тисячі гривень. Як з’ясували правоохоронці, непроханим візитером в будинку потерпілого був 31-річний односелець. Чоловік на днях повернувся з сусідньої Польщі, де переховувався від слідства за скоєні раніше матеріальні злочини, й одразу взявся за протиправне. До будинку односельця ввечері проник через розбите вікно, яке було закладене фанерою.

Скориставшись тим, що  господар міцно спав, обнишпорив усі закутки, знайшов три тисячі гривень і подався гуляти. Поліцейські затримали зловмисника. Згідно ухвали суду його взяли під варту. Відповідальність доведеться нести і за минулі злочини і за тепер скоєну крадіжку з проникненням – частина 3 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.