Головна Новини Заради спиртного пограбував автівку односельчанина

Заради спиртного пограбував автівку односельчанина

злодії
Потерпів від крадія мешканець села Криниця Монастирищини. Він залишив у автівці гаманець, а вранці виявив, що він зник а з ним і 2500 гривень.
Чоловік залишив портмоне у машині на ніч біля будинку, чим поспішив скористатися злодій. Правоохоронці встановили особу підозрюваного. 44-річний місцевий мешканець, аби було за що випити не раз шукав по селі чуже.Помітив  гаманець на сидінні чужого транспорту та ще автівка виявилася незамкненою.
Автокрадія поліцейські розшукали наступного дня. Він вже встиг частину грошей витратити на алкоголь та продукти. Решту готівки правоохоронці у нього вилучили.
За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження, а працівники поліції  звертаються до всіх власників автотранспорту бути обачними.
Аби унеможливити крадіжки особистих речей з автомобілів, не залишайте, особливо на ніч, цінні речі, всередині транспортного засобу. Замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго, найчастіше зловмисники викрадають як речі так і автомобілі, які власники залишили незамкненими.
Не надійтеся  на автосигналку. Злодія не спинять ці системи захисту. Через розбите скло з салону за декілька хвилин злодій-аматор зможе витягти усе цінне, а професіонал безшумно відімкне замок.