Головна Новини Заради кохання одеський будівельник став тернопільським агрономом

Заради кохання одеський будівельник став тернопільським агрономом

Володимир Богданов – директор ПП «Скалатхлібпромбуд» і начальник виробничого відділу ТОВ «Агро-Млин» народився в м. Болград Одеської області. Після закінчення школи вступив до Одеської державної академії будівництва та архітектури, яку закінчив із червоним дипломом. Ще на п’ятому курсі, відзначивши успіхи в навчанні, Володимира запросили на роботу в місцеву будівельну фірму, де він пропрацював чотири роки, пише Сільський господар
«Починав роботу простим майстром, а згодом став виконробом, у підпорядкуванні якого було чимало робітників. Для мене, як для молодого фахівця, це був колосальний досвід», – пригадує пан Володимир.
Має другу вищу освіту – закінчив Одеський національний економічний університет, здобувши сучасну економічну освіту.
– Пізніше з одеського будівельника став тернопільським агрономом, а все завдяки коханню! – сміється Володимир. – Моя, тоді ще майбутня дружина Юлія навчалася разом зі мною в Одесі в економічному університеті, ми закохалися, одружилися і вона «переманила» мене до Скалата. Уже 11 років живу тут і вважаю Тернопільщину рідною! Перше, що здивувало і приємно вразило після приїзду сюди – неймовірні мальовничі краєвиди, величезна кількість зелені. У нас у степах такого не побачиш… Тернопільщині пощастило на унікальні печери, які відомі у всьому світі, багаті повноводні річки, водоспади та каньйони, старовинні замки, – таке багатство є не у всіх регіонах і хочеться, аби все це відповідно цінувалося!
Українську мову вивчив уже на Тернопіллі, до того, живучи в російськомовному регіоні, розмовляв російською. Зізнаюся чесно, були побоювання, чи мене добре сприймуть тут, але всі поставилися дуже приязно і з розумінням, а з підтримкою рідних і друзів, яких тут знайшов, українську я освоїв швидко й без проблем!
Нині Володимир Богданов є директором ДП№ 2 ПП «Скалатхлібпромбуд» і начальником виробничого відділу ТОВ «Агро-Млин». «Попри те, що працюю в аграрному секторі, мої навики будівельника та економіста тут дуже пригодилися, – зазначає пан Володимир. – Агробізнес – це сфера різноманітна, багатогранна й дотична до багатьох галузей. Це робота, яка вчить працювати в команді».
Дотримується здорового способу життя, упродовж багатьох років займається важкою атлетикою та є віцепрезидентом федерації важкої атлетики в Підволочиському районі.
Володимир Богданов разом із дружиною Юлією виховують двох дітей: 10-річну доньку Дарину та 8-річного сина Олексія. «Щодня, незважаючи на те, яким би зайнятим не був, знаходжу час для рідних. Сім’я для мене – це основа основ!».
Степан ЯРЕМЧУК