Головна Новини Замість сигналізації: тернополянин наніч залишає собаку у замкненій автівці

Замість сигналізації: тернополянин наніч залишає собаку у замкненій автівці

Зоозахисників у соцмережі «Фейсбук» розлютив вчинок тернполянина, який постійно залишає свою собаку в автомобілі наніч, аби той стеріг машину від потенційних злодіїв. Про проблему розповіла Zoriana Mykhalyk, яка регулярно бачить цю картину.

«Замість сигналізації — собака в машині. Кожен раз коли проходжу повз в середині підіймається гнів і біль за собаку яку хазяїн залишає кожної ночі в холодній машині, щоб вона відганяла злодіїв. Сьогодні вдень я проходила повз, а собака все ще в машині і вірно чекає свого недалекого хазяїна», — пише тернополянка.

Зоряна додає, що йдеться про мешканця, який, ймовірно, проживає на вул. Живова, 15. Адже саме там стоїть сріблястий автомобіль “Славута” із собакою всередині, пишуть Тернополяни

На підтвердження своїх слів дівчина додає фотографії, зроблені на місці події.

«Я вважаю це неправильним і не хочу миритись із знущанням над твариною. Можливо у вас є ідеї що б ми могли зробити, щоб це зупинилось?», — запитує вона у користувачів мережі.

В коментарях люди рекомендують очевидцям звернутись у поліцію, знайти власника автівки та скласти на нього відповідний протокол. Мовляв, така поведінка неприпустима і тварину треба рятувати.

127959172_1709892309191436_7426873833667953746_o.jpg