Головна Новини Заміна вікон посеред уроків. Чому мерзнуть діти на Тернопільщині

Заміна вікон посеред уроків. Чому мерзнуть діти на Тернопільщині

І знову про опалення в школах. Наче й відновили у всіх районах опалювальний сезон, а інтернет обговорює школу №1 у Шумську. Батьки учнів пишуть, що діти мерзнуть, сидять у верхньому одязі, хворіють. “Хто лікуватиме змерзлих дітей”, цікавиться у ФБ Оксана Томащук. Як виявилася проблема полягає не в тому, що не включили опалення, а в тому, що зараз в школі триває ремонт. Заміняють вікна, систему опалення тощо. Жителі Шумська обурюються, невже не можна було зробити це заздалегідь?

Наші колеги з інтернет-видання Терен запитали у голови міської ради Шумська Володимира Плетюка, чи він в курсі що коїться у згаданому навчальному закладі.

То пан Володимир сказав, що він не те, що в курсі. Там навчаються і його діти.  Виходу іншого не було, каже пан мер. Заявка  на ремонтні роботи, зроблена ще в грудні 2016 р. А самі кошти з фонду регіонального розвитку надійшли у серпні 2017.  Поки призначали підрядника, ремонт припав на жовтень. “Я і як мер, і як батько сам вболіваю, щоб дітям у школі було комфортно. Але ці гроші перехідні, якби ми їх не використали зараз, більше не побачили б”, – зауважив міський голова.