Головна Новини Замучила совість чи просто хотів закрити справу: деталі резонансної смертельної ДТП у...

Замучила совість чи просто хотів закрити справу: деталі резонансної смертельної ДТП у Петрикові

Запізніле каяття. Водій, який 15 років тому збив на смерть двох дівчаток віком 16 і 17 років у селі Петриків, неподалік Тернополя, сма прийшов до поліції та зізнався у скоєному.

У залі засідань було гамірно. Найбільше не стримували емоцій мама і сестра-близнючка дівчинки, яку збив на смерть водій. Трагедія ще й полягала у тому, що під час аварії голову дівчинки відрізало. Тож водій втік з місця ДТП разом із нею. Матері ж довелося хоронити тіло без голови. А вже за кілька днів невідомі підкинули й голову. Тож бідолашній мамі довелося вдруге хоронити рідну доньку, повідомляє ТСН

“Я б тебе зараз сама задушила і сама б за це сіла. Ти не уявляєш…”, – кричала у залі суду мати. Жінка разом із донькою розповіли, що знали хто скоїв ту смертельну ДТП, потім, що та людина втекла в Росію. Ба більше того, вони навіть знали ще пів року тому, що він повернеться. Мовляв, вийде термін давності справи, і її закриють.

На цвинтарі могили дівчаток поруч, обох поховали у шкільних сукнях. Правда одну поховали відразу, іншу за тиждень, через відсутність голови.

“Поховали дитину, а через кілька днів повідомили, що у Великій Березовиці, біля ресторану, знайшли голову нашої дівчинки. Тоді змушені були робити окрему труну на голову, щоб поховати полюдськи”, – каже тітка загиблої.

Водій мчав селом 110 км/год , з’ясувало тодішнє слідство. Наїхав на дівчат, які йшли узбіччям. Авто розшукали пізніше в іншому селі. Вияснили, що за кермом був 26-річний податківець. Його не знайшли ні тоді, ні згодом. Усі ці 15 років він був у міжнародному розшуку.

Нині поліція відмовилася будь що коментувати у цій справі. Так само й відмовчується підозрюваний і його адвокат.