Головна Новини Замовляємо польські вхідні двері з алюмінієвого профілю у Львові: чому варто обрати...

Замовляємо польські вхідні двері з алюмінієвого профілю у Львові: чому варто обрати модель Wisniowski CREO, пояснюють представники торгово-виробничої компанії vorota24.com.ua

Безпека житла залежить від безлічі різних факторів, яким важливо приділяти особливу увагу. Захистити приватний будинок від непроханих гостей допоможуть алюмінієві двері Wisniowski CREO, які ми пропонуємо розглянути в цій статті. Оскільки дана модель зовнішньої системи наділена величезною кількістю позитивних властивостей, вона має величезний попит серед власників сучасних таунхаусів і котеджів. Чим саме обумовлена ​​така популярність польських конструкцій преміум-класу, знають фахівці з компанії «ВОРОТА 24».

СУЧАСНІ ДВЕРІ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ CREO: ОГЛЯД ТЕХНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ОСНОВНИХ ПЕРЕВАГ АЛЮМІНІЄВОЇ КОНСТРУКЦІЇ

Преміальні вхідні системи, представлені в даній серії, відрізняються високою якістю та чудовими експлуатаційними характеристиками. Виготовлення дверей на замовлення здійснюється з надійних матеріалів, сертифікованих відповідно до європейських стандартів. Для створення стулки товщиною 77 міліметрів використовуються чотирикамерним профілі з алюмінію, а також пустотілі пінополістиролові секції. Завдяки такому поєднанню полотно здатне перешкоджати виходу тепла з приміщення, про що свідчить відповідний показник – 0,8 Вт/м²∙К. Зверніть увагу – алюмінієва система має чудові шумоізоляційні властивості, які залежать від її габаритів (до 36 dB). Щоб забезпечити герметизацію вхідної зони, дорогі двері з Польщі обладнують утепленим порогом з терморозривом (висота – 88 мм), а також спеціальними вставками. Ущільнювачі, розміщені по периметру конструкції, надійно захищають від вогкості, вологи й протягів.

ТЕПЛІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ З СУЧАСНИМ ФУНКЦІОНАЛОМ: АБСОЛЮТНА БЕЗПЕКА ТА ЕКСПЛУАТАЦІЙНИЙ КОМФОРТ

Польський виробник пропонує різні додаткові пристрої для алюмінієвих конструкцій із серії CREO. Якщо Ви бажаєте здійснювати контроль над входом за допомогою смартфона, енергоефективні двері для приватного будинку обладнають електричним замком (замість стандартного) і під’єднають до системи управління SmartCONNECTED. Дане рішення дозволить відстежувати стан конструкції в режимі real-time в незалежності від того, на якій відстані від неї знаходиться користувач. Також Ви зможете дистанційно відкривати або закривати прохід, що дуже зручно (наприклад, в ситуації, коли потрібно впустити в будинок гостей). Щоб підвищити рівень безпеки, рекомендуємо доповнити розпашну систему ще декількома фірмовими пристроями (сканером капілярів пальців, електронним вічком, кодовою клавіатурою тощо).

ЕКСКЛЮЗИВНІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ДВЕРІ В ДІМ – НЕПОВТОРНА ПРИКРАСА ОСЕЛІ ЯК ЗЗОВНІ, ТАК І ЗСЕРЕДИНИ

Бажаєте, щоб вхідна конструкція була не тільки безпечною та зручною в експлуатації, але й неймовірно стильною? Тоді обов’язково подивіться каталог дверей за посиланням https://vorota24.com.ua/products/category/vhodnyie-dveri-wisniowski-creo: тут можна знайти рішення на будь-який смак! Вибравши кожну деталь та декоративний елемент самостійно, Ви гарантовано отримаєте вхідну систему своєї мрії! Щоб надати виробу потрібну фактуру та відтінок, його покривають спеціальною фарбою або ж стилізаційною плівкою. Бажаний колір можна знайти як в міжнародній палітрі RAL, так і в спеціальній дизайнерській колекції HOME INCLUSIVE 2.0. Зробити стулку більш витонченою та привабливою допоможе тепле трикамерне скління обраного формату, фірмовий декор та ексклюзивні сталеві ручки.

ЯК ЗАМОВИТИ ЗОВНІШНІ ДВЕРІ ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ У ЛЬВОВІ?

Здійснити покупку можна в будь-який зручний час, звернувшись найбільш зручним способом до спеціалістів vorota24.com.ua. Залиште заявку, заповнивши спеціальну форму на сайті, або ж просто зробіть запит на зворотний дзвінок. При необхідності просто зараз зв’яжіться з менеджерами за телефоном +38 (067) 693-70-77 – вони вкажуть ціну дверей Wisniowski CREO в певному розмірі та кольорі, а також допоможуть підібрати додаткове обладнання для них. Крім того, ми пропонуємо отримати знижку на продукцію від польського виробника! Бонуси чекають на Вас в офіційному представництві «ВОРОТА 24 Львів», яке розташовується за адресою: вул. Городоцька, 286-Б, офіс №1 (четвертий поверх).