Головна Новини Залізницю на Тернопільщині заміновано

Залізницю на Тернопільщині заміновано

13На перегоні «Чортків – Білочортків» Тернопільської області на відстані близько 8 метрів від колії виявлено предмет схожий на авіаційну бомбу. Рух потягів на залізничному перегоні було тимчасово закрито до переміщення вибухонебезпечного об’єкту в безпечну зону.
Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

21Правоохоронцями встановлено, що на залізничному перегоні Чортків – Білочортків з лівої сторони по руху знаходиться яма, в якій виглядає задня частина авіаційної бомби.
Через даний залізничний перегін повинні слідувати 4 пасажирські потяги: «Тернопіль – Заліщики», «Рахів – Київ», «Київ – Рахів», «Заліщики – Тернопіль». Після огляду місця події рух потягів на залізничному перегоні «Чортків – Білочортків» відновлено із обмеженням швидкості руху до 15 км/год. Затримка руху пасажирського поїзда № 458 сполученням «Рахів – Київ» склала 43 хвилини.
Марку, серію і тип даного боєприпаса буде визначено після його підняття на поверхню піротехнічною групою.
Силами працівників міліції та стрільцями воєнізованої охорони на Львівській залізниці забезпечено охорону місця події до прибуття піротехнічної групи та переміщення вибухонебезпечного об’єкту в безпечну зону.