Головна Новини Залишила малюків на маму, а сама поїхала до чоловіка: скандальна справа у...

Залишила малюків на маму, а сама поїхала до чоловіка: скандальна справа у Бучацькому районі

У колишньому Бучацькому районі Тернопільської області жінка залишила матері своїх дітей та поїхала до співмешканця. За це її мати вимагала притягнути до відповідальності. 

Про це повідомляють Тернопільські події з посиланням на Бучацький районний суд. 

Жінка, будучи присутньою у судовому засіданні, своєї вини у вчиненому не визнала, пояснила, що раніше притягувалась до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст.184 ще у 2019 році. Вказала, що 18.03.2021 близько 20.00 год. вона приїхала до своєї матері в с. Язловець разом з дітьми. Пояснила, що хоче їх залишити з нею, оскільки їй необхідно поїхати в м.Бучач та піти в ПриватБанк, щоб взяти реквізити рахунку, так як їй повідомили з УСЗН, що вона подала невірні дані, через що не може отримати одноразову натуральну допомогу (пакет малюка).

Того ж вечора вона поїхала в м. Бучач, переночувала у свого співжителя жінка зранку пішла у ПриватБанк, де отримала реквізити, які занесла в УСЗН, після чого відразу поїхала до дітей. Вказує, що залишала матері дитячу суміш для годування найменшої дитини. В розмові мати сказала, що не вірить їй, тому й повідомила старосту села про те, що вона залишила у неї дітей.

Суд відправив справу на допрацювання.