Головна Новини Залазив в чужий дім, випивав весь алкоголь і громив все довкола

Залазив в чужий дім, випивав весь алкоголь і громив все довкола

На Тернопіллі до відповідальності притягнули жителя області, який не пам’ятав про вчинені під дією алкоголю злочини.

Так, чоловік тричі залазив до чужого будинку, випивав весь алкоголь та громив приміщення. Через це він завдав власниці будинку збитків на 12500 грн, пишуть Тернополяни.

«Вперше це сталось 1 грудня 2019 року. Підозрюваний знайшов у чужому будинку випивку, хильнув та почав громити телевізор, люстру, вікно. Які ще речі розбив підозрюваний, він не пам’ятає, оскільки був нетверезий. Після дебошу чоловік заснув, де його затримала поліція. Це ж повторилось 10 грудня 2019 року та 22 січня 2021 року. Чоловік теж випив весь алкоголь і нищив речі. На суді він зазначив, що не пам’ятає деталей через випивку», — йдеться у матеріалах кримінальної справи.

На суді потерпіла розповіла, що сама мешкає у Тернополі, але має приватний будинок у Чортківському районі. Саме туди і навідувався підозрюваний. Жінка викликала поліцію через непроханого гостя, проте підозрюваний продовжував залазити до її будинку. Він випивав алкоголь та нищив речі.

Підволочиський районний суд Тернопільської області визнав чоловіка винним за  ч.1 ст. 162 КК України та засудив до 2 років обмеження волі.