Головна Новини Завтра у Тернополі відбудеться мистецька подія року

Завтра у Тернополі відбудеться мистецька подія року

Друзі! Запрошую на важливу мистецьку подію року! У п’ятницю 1 березня о 17.00 відбудеться урочисте відкриття конкурсу піаністів «На батьківщині Василя Барвінського» у залі Тернопільської обласної філармонії. Уперше в Тернополі звучатиме геніальна музика композитора, зокрема, кантата «Заповіт» на слова Тараса Шевченка у виконанні симфонічного оркестру та хору Тернопільського музичного коледжу ім.Соломії Крушельницької, солоспіви та фортепіанна музика.
Офіційним роялем ІІ Відкритого конкурсу піаністів «На Батьківщині Василя Барвінського», який відбудеться 1-3 березня 2019 року у Тернополі, стане великий концертний рояль YAMAHA, люб’язно наданий партнером конкурсу компанією «Ін-Джаз», офіційним представником корпорації YAMAHA в Україні, повідомила у ФБ Лариса Римар
Цей неперевершений інструмент, який обирають для своїх виступів видатні піаністи світу, дозволить конкурсантам продемонструвати повною мірою свою виконавську майстерність та творчі можливості перед членами журі та слухачами конкурсу.
Організатори конкурсу – Благодійний фонд «Соломія» у співпраці з Тернопільським музичним коледжем ім. Соломії Крушельницької та партнерами.
Генеральний інформаційний партнер конкурсу телекомпанія TV-4.