Головна Новини Завтра представникам країни-агресора можуть віддати 2 га землі?

Завтра представникам країни-агресора можуть віддати 2 га землі?

Про це написав на офіційній сторінці у ФБ депутат Василь Габор. Чоловік просить владу області вплинути на міську раду Почаєва та не дозволити виділити їм у користування понад 2 га землі.

“Офіційно звертаюся до обласного керівництва політичних партій, які представлені в Почаївській міській раді та керівництва області: а саме: #БлокПетраПорошенка #СтепанБарна , Громадянська позиція #ПетроЛандяк, ВО «Свобода» #ОлегСиротюк, Батьківщина #ВасильДеревяний, зайняти державницьку позицію, вплинути на своїх депутатів та не допустити 12 жовтня 2017р. на сесії Почаївської міської ради віддати представництву країни агресора – Почаївській Лаврі більш ніж 2 гектари Української землі.
Ми неодноразово стикалися з антидержавною позицією представників Почаївської лаври, які замість того, щоб займатися своїми безпосередніми обов’язками – служіння Богу та людям, виконують функції поширення «Руского міра» на території держави, а саме: розповсюдження сепаратистської літератури, невизнання окупації частини України, невизнання Росії агресором, підконтрольність напряму російському патріарху Кирилу, розпалювання міжконфесійної ворожнечі і багато інших антидержавних речей.
Передача частини наших земель в постійне безстрокове користування проросійській структурі ставить під загрозу суверенітет України, створює узаконений осередок сепаратизму на західній Україні.
За таких обставин кожна політична сила, депутати якої проголосують за це злочинне і антидержавне рішення, несуть політичну відповідальність. Адже в той час, коли наші військові гинуть на сході України, захищаючи кожен метр рідної землі, депутати готові віддавати цю землю представнику країни агресора Росії гектарами!
“, – написав у ФБ пан Василь.