Головна Новини Заборонили дискотеки, дитячі кімнати, роботу барів і ресторанів після 22.00: у Тернополі...

Заборонили дискотеки, дитячі кімнати, роботу барів і ресторанів після 22.00: у Тернополі посилюють карантин

дискотеки

У Тернополі заборонили роботу закладів громадського харчування та перебування відвідувачів в закладах ресторанного господарства та громадського харчування з 22:00 години вечора до 7:00 години ранку. Також не допускається проведення розрахункових операцій після 21:00 години, окрім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

З 24 січня тимчасово припинена робота дитячих ігрових кімнат, повідомляє Файне.

Окрім цього, тимчасово не дозволяється проведення масових зібрань, дискотек, святкових подій, за винятком випадків 100% вакцинації усіх учасників таких заходів із заповненістю приміщень, яка не перевищує 50% від загальної кількості.

Контроль за дотриманням вищезазначених вимог покладений на організаторів заходів та керівників-адміністраторів.

Важливо! Весь персонал закладів громадського харчування, торгівлі та інших закладів побутового обслуговування населення (крім товарів першої необхідності), які обслуговують населення з приймання відвідувачів, повинен бути 100% вакцинований та заповненість приміщень не перевищувати 50% від загальної кількості.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 24 січня, під час засідання Штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної ситуації надзвичайної ситуації природного характеру на території Тернопільської міської територіальної громади.