Головна Новини Жінка на Тернопільщині врятувала трьох сусідських дітей з палаючого будинку

Жінка на Тернопільщині врятувала трьох сусідських дітей з палаючого будинку

Мешканку Тернопільської області Дарину Бабій нагородили за порятунок трьох життів з палаючого будинку. Вона стала героєм-рятувальником року завдяки своїй сміливості. Сама ж Дарія розповіла, що вона вчинила так, як їй підказало серце і кинулася рятувати трьох дітей. Про це йдеться в повідомленні ДСНС України на сторінці в Facebook.

Жінка розповіла, що почула крики дітей і побігла до сусіднього будинку. Вона розповіла, що плакала в цей час. У палаючому будинку були закриті троє дітей 10, 5 і 3 років. Вони визирали через скло і намагалися покликати на допомогу. Жінка кинулася до вікна, де старша дівчинка вибила шматочок скла і попросила відкрити замкнені двері ключами. Дарія відчинила двері, а всередині вже вирував вогонь.

Горіла кухня, а в кімнаті був дим. Жінка стала витягувати дітей через вікно. Спочатку витягла маленьких хлопчиків, а потім і старшу дівчинку.

Рятувальники зазначили, що, якби жінка не витягла дітей, вони б задихнулися в диму. Також рятувальники зазначили, що ця жінка гідна нагороди.
https://www.facebook.com/watch/?v=332529141324702&extid=CTo9laeUtHb23liQ