Головна Новини Жорстоко побили, запхали в мішок і хотіли втопити. На Тернопільщині продовжується насилля...

Жорстоко побили, запхали в мішок і хотіли втопити. На Тернопільщині продовжується насилля над собаками

Тернопільська спільнота  вже кілька днів підряд обговорює тему вбивств безпритульних собак і місті. Невідомі із рушниць розстрілюють тварин. За справу взялись і правоохоронні органи.

А ось недавно у ФБ Аліна Кошельовська розповіла не менш кричущий факт. Подія трапилася у селі Бишки, Козівського району. Там місцеві нелюди познущалися над собакою. Свідком їхньої жорстокості стала місцева жителька Христина. За словами дівчини, вона побачила як хлопці щось запхали у мішок. Тоді почали той мішок копати, насміхатися і зрештою кинули у річку.

Дівчина відчула що мусить втрутитися. Побігла за підмогою. Покликала на допомогу свого батька, вони разом і виловили той мішок із річки. Коли ж розв’язали його, не повірили очам. У ньому був переляканий, замерзлий собака. Звісно, люди забрали безпорадну тварину додому, обіграли нагодували.

Як з’ясувалося, батько Христини – місцевий священик. У них хороша сім’я і вони дуже люблять тварин. Мають багато котів і собак, яких також у свій час рятували від небезпеки.

Джерело: Тернополяни