Головна Новини Жодного дня без скандалу: в Борщівській РДА знову бійка?

Жодного дня без скандалу: в Борщівській РДА знову бійка?

Бійки, скандали та чвари, схоже, стали звичними атрибутами життєдіяльності Борщівської райдержадміністрації, яка після звільнення Людмили Юзьків, перейшла під повне керівництво її найближчого соратника Віктора Голубця, пише Звістка

Не встигли вщухнути пристрасті після приїзду журналістів національного телеканалу 1+1, яких силоміць утримували в одному з владних кабінетів, як знову чиновники райдержадміністрації потрапили в гучний скандал.

Як розповіла на власній сторінці Світлана Грис, 28 листопада начальниця юридичного відділу Борщівської РДА Фаринюк Т.В. у відповідь на зауваження свого колеги, начальника відділу служби у справах дітей Скорохода О.П., вдарила його по обличчю. Усе це відбувалось у кабінеті керівника адміністрації Віктора Голубця, який був свідком вказаної події.

Крім того, як розповідає Світлана Грис, за цей час, а минуло уже більше 5 днів, керівник райдержадміністрації досі не спромігся видати розпорядження про проведення службової перевірки по факту бійки, фігурантами якої стали держслужбовці і свідком якої він сам був.