Головна Новини “Жити по-новому” – міський голова хотів себе преміювати 3 окладами

“Жити по-новому” – міський голова хотів себе преміювати 3 окладами

Зарплата в конверті

На сесію Збаразької міської ради яка відбувалася 23 грудня, було вненсено питання про збільшення заробітної плати та виплату щомісячної премії голові Міської ради Р. Полікровському, секретарю Напованцю Р, затупнику міського голови Синчишину А. ,та ще одній заступниці Опалюк М.

Встановити з 01 січня 2017 року надбавку до заробітної плати за високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи міському голові Полікровському Р.С., заступнику міського голови Синчишину А.Д., заступнику міського голови-начальнику фінансово-господарського відділу Опалюк М.Я., та секретарю міської ради Напованець Р.П. в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг державного службовця та вислугу років кожному.
Здійснювати 3 01.01.2017 року щомісячно преміювання міського голови Полікровського Р.С., заступника міського голови Синчишин А.Д., заступника міського голови-начальника фінансово-господарського відділу Опалюк М.Я., та секретаря міської ради Напованець Р.П. в розмірі одного посадового окладу. 

На сесії появився ще один проект рішення в якому Полікровському Р.С. з 01.01.2017 р. міська громада повинна була виплачувати щомісячну премію в розмірі 3(трьох) посадових окладів, а заступникам Сенчишину А.Д., Опалюк М.Я, та секретарю Напованцю Р.П. в розмірі 2(двох) посадових окладів.

Однак, збаразькі депутати не захотіли покращити життя своїх керівників.