Головна Новини Жителя Тернопільщини разом із викраденим малюком знайшли аж на Хмельниччині

Жителя Тернопільщини разом із викраденим малюком знайшли аж на Хмельниччині

Поліцейські затримали мешканця Підволочиська Юрія Лукача, який викрав у Львові дев’ятимісячну Вікторію Нечаєву – доньку своєї колишньої співмешканки. Чоловіка з дитиною розшукали у селі Смотрич на Хмельниччині.

Про це розповіли в Пошуково-рятувальній волонтерській асоціації SARVA, волонтери якої теж були залучені до розшуку, пише zaxid.net

За даними волонтерів, після розголосу інформації про зникнення Вікторії Нечаєвої, у неділю, 24 жовтня, надійшла інформація від очевидців, які бачили Юрія Лукача з дитиною у маршрутці. Він прямував зі свого рідного селища Підволочиськ на Тернопільщині до Кам’янця-Подільського, пише Діло.

Поліцейські постійно здійснювали патрулювання на цьому маршруті. Чоловіка затримали у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині. З дитиною все гаразд – вона жива і здорова.

Нагадаємо, 24 жовтня поліцейські повідомили про зникнення дев’ятимісячної львів’янки Вікторії Нечаєвої. З заявою про викрадення дитини напередодні звернулася мама дівчинки. За версією правоохоронців, до викрадення причетний колишній співмешканець матері дитини – 31-річний Юрій Лукач, мешканець селища Підволочиськ Тернопільської області.