Головна Новини Житель Тернопільщини героїчно врятував людське життя і загинув

Житель Тернопільщини героїчно врятував людське життя і загинув

Трагедія  трапилась в Шумському районі 22 травня. Молодий чоловік спершу врятував літню жінку, витягнувши її з колодязя, а тоді сам втопився…

За словами Інни Могили, начальника Шумського слідчого відділення, о 10:30 на лінію “102″ надійшло повідомлення від лікаря про те, що бригада швидкої допомоги привезла жінку, 1958 року народження, з переохолодженням. Її госпіталізували в реанімаційне відділення.

При виїзді групи реагування патрульної поліції стало відомо, що пенсіонерка, набираючи воду у криниці, не втрималася, послизнулася та впала у воду з п’ятиметрової висоти. Саме в цей момент повз помешкання жінки проходив житель Шумська. Він приїхав у гості до родичів.

Чоловік почув шум з криниці, а коли підійшов ближче, то побачив там пенсіонерку. Шумчанин покликав на допомогу сусідів, вони й викликали рятувальників, поліцію та швидку. Проте ще до приїзду усіх екстрених служб, юнак разом з товаришами витягнув потерпілу, повідомляє Досьє 102

Проте, каже Інна Могила, о 19:40 надійшло ще одне повідомлення від медиків. У річці втопився чоловік. Нещасний випадок трапився саме з шумчанином, який кілька годин перед тим з криниці витягнув жінку.

За словами очевидців, молодик посперечався з друзями про те, що перепливе став. На середині водойми товариші помітили, що хлопець почав тонути. Вони кинулися йому допомогти, але не встигли. Вода забрала життя тридцятидвохлітнього жителя Шумська.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ з кваліфікацією “нещасний випадок”.