Головна Новини Житель Тернопільщини придбав фейковий трактор за 40 тисяч гривень

Житель Тернопільщини придбав фейковий трактор за 40 тисяч гривень

У чергову шахрайську схему потрапив мешканець Тернопільського району. Чоловік втратив чималі кошти, довірившись невідомому покупцеві.
Потерпілий хотів придбати трактор для господарських робіт. В інтернеті натрапив на оголошення про продаж сільськогосподарської техніки з чималими знижками та зателефонував продавцю. Невідомий запевнив, що техніка у нього відмінна, але необхідно перевести на банківський рахунок завдаток за товар. Запевнив, що вже впродовж доби він оформить доставку транспорту, після чого, можна оплатити решту.
Мешканець району справно перевів на рахунок 40 тисяч гривень та став чекати на товар. Однак минув день, а трактор так і не отримав нового власника. Ще протягом декількох днів шахрай дурив потерпілого обіцянками, що товар вже невдовзі відправиться на Тернопільщину, а тоді його мобільний телефон перестав відповідати. Чоловік звернувся з заявою до поліції.  За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.
Усім покупцям слід запам’ятати одне надійне правило: аби не втратити власні гроші та залишитися в результаті ні з чим, оплачуйте покупку після її надходження. Так й товар можна побачити та оцінити, і гроші даремно не використати. Будьте розсудливими!