Головна Новини Жертвами депутата-сутенера стали три школярки

Жертвами депутата-сутенера стали три школярки

проституція

У селі Почапинці Тернопільського району досі не можуть повірити, що 35-річного депутата місцевої ради звинувачують у сутенерстві.
Інформацію про його злодіяння нещодавно викрили поліцейські. З’ясувалося, що чоловіка звинувачують у звідництві, розповсюдженні дитячої порнографії та втягнення у проституцію.

Такі звинувачення небезпідставні, адже є докази й покази свідків. Однак ні односельці горе-депутата, ні його колеги з сільської ради повірити не можуть, що нібито порядний чоловік здатний на такі жахливі вчинки, пише Галас.

Односельці розповідають, що за ним ніколи не простежувалася погана поведінка, не було й конфліктів з місцевими мешканцями. Навпаки депутата характеризують з хорошого боку, вважають його добрим сім’янином і люблячим батьком, адже чоловік одружений і виховує двох дітей. Крім депутатської роботи, має невеличку справу – продає автозапчастини.

Щоб дізнатися, якою буде реакція керівництва села через гучне викриття депутата, ми звернулися до сільської ради. Там заявили, що взагалі вперше чують про подібні речі й не охоче вірять, що чоловік майже два роки вів брудні справи й залишався непоміченим.

– Нам про це нічого не відомо, – сказали у сільраді, – тому не можемо ні спростувати інформації, ні підтвердити. Одне, що знаємо напевно – люди йому довіряють і тому вибрали депутатом. Нехай усі ці питання з’ясовує поліція, це їх безпосередні обов’язки. Наразі ми не будемо робити жодних радикальних дій, а потім коли вже буде щось більше зрозуміло, подивимося.

Нагадаємо, депутата Почапинської сільської ради звинувачують у шантажуванні й сутенерстві. Щоб шукати клієнтів, він розмістив в Інтернеті оголошення про надання сексуальних послуг, а на зароблені гроші утримував родину. Жертвами горе-депутата стали три тернополянки й 16-річна школярка з Рівненської област