Головна Новини Елітні села навколо Тернополя грабували бандити з Хмельницького і Кривого Рогу

Елітні села навколо Тернополя грабували бандити з Хмельницького і Кривого Рогу

П’ять фактів крадіжок з будинків у Тернопільському районі зафіксували наші правоохоронці впродовж лютого. В усіх випадках жертвами ставали власники осель у селах Смиківці та Великі Гаї. Шлях проникнення у кожному злочині був схожий-віджимання металопластикових вікон. Наші оперативники цілодобово вивчали докази та встановлювали невідомих по слідам, які вони залишали – повідмив Олександр Богомол.

1 березня нам вдалося вийти на трьох підозрюваних. Затримали їх у Хмельницькому. Усі троє були іногородніми – двоє з Хмельницької області та один з Кривого Рогу. Чоловіки у скоєному зізналися. Частину краденого у них вилучили і показали потерпілим для впізнання. Крадії постануть перед законом за статтею 185 частина 5 ККУ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Звертаюся до мешканців міста та області подбати про безпеку власного житла, не економити на замках, дверях та вікнах. Не нехтувати і іншими засобами охорони такими як – сигналізація, камери відеоспостереження та інше. З кожним роком “домушники” стають все спритнішими і проникнути всередину для них не складає великих трудношів. Тому бережіть себе та власне майно.