Головна Новини Екс-регіонал з Тернопільщини Іван Хацановський став полісменом

Екс-регіонал з Тернопільщини Іван Хацановський став полісменом

jk1FCR39iFIЕкс-регіонал, депутат Тернопільської обласної ради від Партії Регіонів Іван Хацановський поповнив лави нової поліції.

У соціальну мережі чиновник вже встиг «залити» фото зі складання присяги на службу. Усміхнений та вочевидь задоволений новим місцем роботи Іван Хацановський позую на фото з мером Києва Віталієм Кличком, першим заступником Міністра внутрішніх справ України Екатериною Згуладзе-Глуксманн та депутатом Верховної Ради Мустафою Найємом.

tIGdqFh9D3k w83up9LxMis

Нагадаємо впродовж останніх років Іван Хацановський мріяв стати депутатом Верховної Ради. Двічі числився у списках кандидатів у депутати. Перший раз у 2012 році на 164 окрузі, як член Партії регіонів. Другий – у 2014 по окрузі 163 з центром у місті Тернопіль (самовисуванець).

Регіонал протягом свої роботи в обласній раді був помічений у двох скандалах. Саме його голос став ключовим у скандалі з землею у Петриках – при вилучені 14 га землі на суму 7 мільйонів доларів у двох комунальних установ.

Другим моментом стали події на Майдані. У грудні 2013 року резонанс серед тернопільської громади викликав список депутатів Тернопільської обласної ради, котрі не прийшли на «революційну» сесію обласної ради, на якій голосувалося питання недовіри голові Тернопільської ОДА Валентину Хоптяну. Тоді не прийшли та не виконали свій депутатський обов’язок понад 40 депутатів. Серед них був і Іван Хацановський.

Джерело: Тернополяни