Головна Новини Екс-міліціонер вийшов з “алкогольної коми” і подав на апеляцію

Екс-міліціонер вийшов з “алкогольної коми” і подав на апеляцію

Сьогодні Апеляційний суд Тернопільської області розглянув апеляційну скаргу скандального екс-заступника начальника слідчого відділення Тернопільського райвідділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області – Сніжка!

Про це на своїй сторінці повідомив громадський активіст Іван Ковалик.

Суд апеляційну скаргу не задовільнив.

 

Нагадаємо, зам. начальника слідчого відділення Тернопільського Райвідділу – слідчого Сніжка 1 лютого, близько 5 год. ранку зупинила патрульна поліція і зробила зауваження через неналежним чином припарковане авто. Він відповів що не являється водієм даного транспортного засобу, у нього є водій, а сьогодні, цитата: «я п’ю!».

Через 20 хв він був затриманий за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.
Від проходження алкотестеру «Драгер» – відмовився, виявивши бажання приїхати в медичний заклад, де неочікувано з’явилась дружина п’яного слідчого, яка намагалась завадити роботі як медичного персоналу, так і патрульних.

Очевидці події (Вільні Люди Тернопіль – Самооборона Майдану) стверджують, що Сніжок радував усіх присутніх фантастичними танцями та піснями (ймовірно, літри випитого алкоголю продовжували веселити слідчого), тому, просимо патрульну поліцію оприлюднити дане відео, адже таких слідчих (які непогано «під мухою» працюватимуть тамадою) потрібно знати в лице!

Після довгого очікування був складений протокол за ст.130 КУпАП.

Від читачів нашої сторінки доповнено: слідчий Сніжок під час затримання вчиняв опір патрульній поліції, тоді ж і з’явилась його жінка, яка допомагала п’яному чоловіку зірвати процедуру затримання. Доставили Сніжка на швидкій з діагнозом «алкогольна кома».