Головна Новини Експерт СТБ: тіло дівчинки підкинули на узбіччя, і ніж – не знаряддя...

Експерт СТБ: тіло дівчинки підкинули на узбіччя, і ніж – не знаряддя вбивства

І знову про трагедію у селі Вишнівець. Як відомо, туди приїздили журналісти та кримінальний експерт із відомої телепередачі “Слідство ведуть екстрасенси”. Після їхніх відвідин, село ще більше заплуталось у тому, хто ж насправді винен. Журналісти Тернопільщини звинувачують експерта програми Наталю Костильову у агресивній поведінці до родичів убитої 17-річної Іринки Мукоїд.

Днями та ж експерт написала у ФБ про те, що вона вдячна тернопільським журналістам за піар програми і її програми зокрема, а ще жінка пообіцяла довести слідство до кінця та оприлюднила докази, які сама збирала під час візиту у Вишнівець.

  1. За словами пані Наталі, ніж, що лежав поруч із тілом вбитої,  не є знаряддям вбивства. А про те, як на нього потрапили ДНК Василя Гнатюка, підозрюваний розповів на судовому засіданні.
  2. Місце, де знайшли тіло дівчинки і місце, де її вбили – не одне і теж, її привезли туди 0 7.00 ранку.
  3. Затримання неповнолітнього Василя Гнатюка  провели, порушуючи  закони і правила. Суд над неповнолітнім відбувся в 3.00 ночі.
  4. А ще експерт опублікувала зняте Повідомлення про підозру. Вона зауважила, що за всю практику вперше повідомлення до такого резонансного злочину помістилося на одному аркуші, мовляв просто списане з Кримінального Кодексу.
  5. Що ж на це скажуть правоохоронці Тернопільщини?