Головна Новини Експерт-криміналіст СТБ може покликати Путіна для визволення вбивці Ірини Мукоїд?

Експерт-криміналіст СТБ може покликати Путіна для визволення вбивці Ірини Мукоїд?

Експерт-криміналіст Наталя Костилєва знімальної групи СТБ яка приїхала розслідувти резанонансне вбивство одинадцятикласниці Ірини Мукоїд із Вишнівця притягувалась до відповідальності за статею 110 кримінального кодексу України – посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, а саме в частині другій цієї статті умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі.

З самого початку люди які мислять та аналізують події почали бити на сполох, що у Вишнівці, окрім резонансного вбивства коїться щось не те. Люди стали на сторону вбивці, перекривають дороги, вмагають екстрасенсів, не вірять поліції і взагалі дуже неадеватно відреагували на те що коїться в їхньому селищі.
“З віртуального простору в інтернеті бунт переходить в реальний світ: блокування доріг, сварки на високих тонах, аж до мордобою. Громадський конфлікт. Ще тільки піднести сірник запалений в розігрітий натовп”,
 пише Григорій Бурбеза і додає, “Реальна диверсія глибоко в тилу українського війська. Руками підбурювачів та корисних ідіотів“.

Коментатори в соцмережах ідентифікували кількох тролів, які підігрівали емоційний градус розмов на тему вбивства Іринки Мукоїд та ними виявилися обличчями з банку фотографій, які явно закидали російськими словами та писали всіма великими літерами.

А з огляду на те, що екстрасенси все ж приїхали і ким є “експерт криміналіст”, а пр факту засуджений сепаратист і цілком імовірно інструмент впливу на маси, то і маємо другу Врадіївку. А може пані експерт завтра буде кликати Путіна у Вишнівець, щоб звільнив підозрюваного у вбивстві не тільки з СІЗО, але і виправдав?

Мати Ірини Мукоїд написала заяву в поліції на дії “знімальної групи СТБ” бо вона категорично проти зйомок програми про її доньку.