Головна Новини “Діти не мають де тренуватися”: невідомі руйнують лижну трасу в Острові (Фотофакт)

“Діти не мають де тренуватися”: невідомі руйнують лижну трасу в Острові (Фотофакт)

Невідомі вандали на квадроциклах свідомо руйнують лижну трасу у селі Острів. Там, до слова, тренуються діти, нещодавно проводили змагання – Відкрита першість Великоберезовицької громади з лижних гонок. Через невідомих уся ця праця зводиться на нівець. Про це у ФБ повідомив Михайло Кручовий.

“Шановні жителі громади! На лижній базі у селі Острів проводяться тренування з лижних гонок. Під час зимового сезону діти їздять на лижах, а ми – тренери і батьки дбаємо про організацію навчально-тренувального процесу. Щодня, щоб діти мали змогу кататися на лижах, своїми силами готуємо трасу для тренувань у лісі поруч з базою.

Проте, хтось регулярно вщент нищить підготовлену лижну трасу квадроциклами та іншими транспортними засобами!!! Всі докладені зусилля зводяться нанівець… Діти не мають де тренуватися, а про емоції від побаченого промовчу…

Дуже прошу поставитись з розумінням і не нищити лижну трасу… Діти – наше майбутнє і ми маємо дбати про їхній розвиток, а не шкодити і нищити!

28 лютого на лижній базі відбулась Відкрита першість Великоберезовицької громади з лижних гонок, де наші спортсмени продемонстрували високі результати.

Дітей переповнювали позитивні емоції, які вже на другий день, на жаль, змінилися зіпсованим настроєм від побаченого…(Фото знищеної лижної траси, а також зі змагань)”, – написав Михайло Кручови