Головна Новини Дівчина з Борщева розповіла про травлю сім’ї, в якій дитина захворіла на...

Дівчина з Борщева розповіла про травлю сім’ї, в якій дитина захворіла на коронавірус

“Декілька днів тому у моєї сестри виявили COVID-19 . І за цих декілька днів вся наша сім’я відчула жорстокість суспільства. Ми стали жертвами безпереривного обливання брудом. До сьогоднішнього дня я і не могла подумати, що захворювання COVID-19 може визвати таку ненависть і відразу у нашу сторону. Жодна людина немає гарантій, що не стане такою ж жертвою, як моя сестра. Я розумію, що у деяких людей це звична справа обливати інших брудом, вони отримують задоволення від цього, але навіть уявити не могла, що це може дійти до такого маразму ….. Люди, невже так в кайф обливати невинну жінку багном та всю її сім‘ю. Невже, ви так впевнені в собі та у своєму майбутньому, що ніколи не стикнетесь з такою чи іншою пролемою? Для людини зі здоровим мислення така проблема викликала б співчуття або жалість, але ніяк не осудження мене і моїх рідних. Думаю, якщо б ви стикнулись з цим, то вам було б не в задоволення слухати осудження в свою сторону.

Слухаючи ваші вигадані розповідді, можу сказати, що українці мають чудову фантазію, яку використовують, нажаль, не в те русло.

Пройшовши всі тести не виявили захворювання (рідних, друзів). Тому, станом на 14 квітня, я можу сказати впевнено «Моя сім‘я та я, знаходимось у стабільному стані!! ». Не потрібно перебільшувати ситуацію та говорити такі речі з ваших вуст. Зараз важкий час для всіх, але залишайтесь насамперед людьми! Залишайте в собі людяність, порозуміння та повагу!”,- звернулась до борщів’ян у своєму дописі Ірина Белюх, сестра дівчинки, у якої кілька днів тому виявили недугу, пише Звістка.