Головна Новини “Дуже порядні, світлі люди”: у тернопільській лікарні від ковіду померло подружжя

“Дуже порядні, світлі люди”: у тернопільській лікарні від ковіду померло подружжя

померла

Сумну звістку повідомив у ФБ тернополянин Володимир Кулак. Чоловік пише, що подружжя – дуже хороші люди. Свого часу підтримали його у важку хвилину.

“У мене шок.. у Тернополі, в лікарні №3, одне за одним, причина коронавірус.. померло подружжя. 18 жовтня пані Марія 1953 р.н, а нині помер її чоловік пан Володимир 1947 р.н.Ці Люди, друзі і сусіди моїх друзів, які стали і для мене дуже близькими, знаю їх недавно з 2017 року, а здається дуже давно, хоча знаю з того часу як помер мій син Роман, тоді ми познайомились на цвинтарі, і в моїй біді і боротьбі, вони завжди підтримували мене..

це дуже ПОРЯДНІ, щирі і Світлі ЛЮДИ.. завжди коли бували на цвинтарі приходили помолитися до мого Романа і приносили квіти і лампадки.. і ми спілкувались… і завтра, я думав, ми знову як завжди зустрінемось… як на Пасху цього року, тоді вони принесли для Романа, Матір Божу яку вони купили в Меджугор’ї гарна красива іконка з підсвіткою.. а вчора якась нелюдь відламала ікону від основи і вкрала.. сумно, що непокаране зло ходить по світу…і дуже боляче що йдуть… такі СВІТЛІ ЛЮДИ.. дуже боляче мені за цих порядних, щирих, СВІТЛИХ Людей.. ДРУЗІ ОТЦІ! Прошу згадати в молитвах Пані Марію і пана Володимира. вічная їм пам’ять і ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ”.

https://www.facebook.com/Kulak.74/posts/4655181687866257