Головна Новини ДТП на Тернопільщині: постраждало троє людей

ДТП на Тернопільщині: постраждало троє людей

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 червня близько о пів на першу ночі, в с. Іванівка, Теребовлянського району.

За попередніми даними, 27- річний місцевий житель, керуючи автомобілем «AUDI 80», іноземної реєстрації, не вибрав безпечної швидкості руху та намагаючись уникнути зіткнення з мопедом «VIPER», що рухався в попутному напрямку, звернув на узбіччя, де допустив наїзд на пішохода, яка рухалась у тому ж напрямку. Та на цьому пригода не закінчилась, адже після цього “легківка” все ж таки зіткнулась з мопедом.


Внаслідок ДТП в хірургічно-травматологічне відділення Теребовялнської лікарні доставлено та госпіталізовано пішохода, 31-річну жительку Гусятинського району. У неї лікарі діагностували: закритий перелом двох кісток лівої гомілки та забій грудної клітки.
До тієї ж лікарні потрапили 19-річний водій мопеда та його 17-річний брат. Неповнолітнього пасажира з забоєм головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою, забоєм шийного відділу хребта, забійними ранами лоба, лівої щоки і правої сідниці госпіталізовано у реанімаційне відділення лікарні, а його старшого брата з діагнозом:закрита черепно-мозкова травма, забійна рана тім’яної ділянки голови госпіталізовано в неврологічне відділення медичного закладу.
За попередніми даними водій за кермом був тверезим, у нього відібрано взірець крові на вміст алкоголю. Транспортні засоби доставлено на спеціальний майданчик Теребовлянського відділу поліції.
Наразі усі обставини пригоди встановлюються.